Born Country 12.5 jaar

Born Country bestaat dit jaar 12.5 jaar, en dat moest natuurlijk gevierd worden.
Op 16 februari was het dan zover.  Om half acht ging de zaal weer open en de mensen waren er al vroeg bij.
 


 De zaal was mooi versierd en de stukjes taart stonden al klaar om gegeten te worden en dat smaakte prima.

Om 8 uur werd er geopend met de Freeze, en dat is iets wat al die jaren al het geval is. De sfeer zat er al snel in en er werd lekker meegedanst.
Al deden sommigen het nog wat rustig aan en genoten nog van de thee, het lekkers en van elkaar. Of gewoon van de dansende mensen.


Om half 9 was het tijd voor de eerste demo en wel van het demoteam. Het was weer een nieuwe demo en er was hard voor getraind. Zij hadden voor deze gelegenheid nieuwe polo's gekregen van Frans en Mien v.d. Tol. Mooie paarse dit keer met een mooi glimmend logo erop.


 Daarna kon er weer lekker gedanst worden en al gauw kregen we bezoek van " de zus van Jane", die strandwacht is op het strand van Ameland. 

 Er werd aandachtig geluisterd wat die zus allemaal te vertellen had, en ik weet niet wie er meer kletst, Jane of haar zus!!!!!!!!!! Wat had die vrouw veel te vertellen zeg.

Later op de avond werd er nog een demo  gegeven en dit keer was het een koppeldemo. Het was voor het eerst dat zij optraden en er werden hier en daar nog wat foutjes gemaakt, maar dat mocht de pret niet drukken.
Natuurlijk kon een kado niet uitblijven en werd Jane ( en ook Jan natuurlijk) even in het zonnetje gezet. Er werd een dansje gedaan, het clublied werd even gezongen en dit allemaal in out-fits die in de 12,5 jaar voorbij zijn gekomen tijdens optredens overal en nergens in het land.
Het kado van Soest was een mooie bloem/ plant en een geldbedrag, alle andere afdelingen hadden ook flink in de buidel getast en ook hiervan kregen zij een leuk potje met geld en van de beide demoteams kregen zij een avondje Sisteract aangeboden ( de musical). De datum nog nader te bepalen en in het gezelschap van dansers die ook mee willen. GEZELLIE!!!

Na al dit fraais kon er eindelijk verder gedanst worden en toen liep het al tegen half 12!!
Er werd ook nog geproost op de volgende 12,5 jaar met een lekker glaasje Prosecco.

Onze Thea die helemaal in het verre Amerika zit mocht niet ontbreken.


 
 Aan alles komt een eind, en dus ook aan deze feestavond. Jane en Jan nogmaals gefeliciteerd met het behalen van dit jubileum. Op naar de volgende 12,5 jaar.
Het was een super gezellige avond!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten