Open Monumentendag 13 september 2014                  Open Monumentendag  zaterdag 13 september Koetshuis Maartensdijk


Born Country was gevraagd om optredens te verzorgen tijdens Open Monumentendag.
De dansers werden daar rond 13.00 uur verwacht en iedereen had zich mooi uitgedorst. Allemaal in Old Englisch Style.
Er stonden verschillende oldtimers opgesteld en er kwamen ook nog 2 mooie auto's van onze eigen dansers ( of van de mannen daarvan). Elk setje werd bij een van de auto's gezet voor de foto.
Als je denkt dat je goed bent aangekleed dan heb je dat mooi mis. De een werd wat strakker ingeregen en de ander werd met tang en al goed in de gilet gehesen.

 
 Verder was het alvast een rondje langs alle oude voertuigen en bezienswaardigheden en zo beetje bij beetje druppelde het publiek binnen en zocht men een gezellig plekje langs de dansvloer. Het weer was goed, al leek het er soms een beetje op dat er toch een buitje zou vallen.
Alvast even een dansje doornemen
 Dan was het toch eindelijk tijd voor een dansje en om half 2 begon onze eerste demo. Een demo alleen met koppeldansen. We dansten o.a. I still believe, Bill's Boogie en Don't break my heart. En Jane leste ook nog een dans uit waarbij het publiek gezellig mee kon doen en dat was dan de Caliente.In totaal hebben we drie demo's gegeven. En op zich ging het goed. natuurlijk werden er af en toe wel foutjes gemaakt of waren we even van slag omdat we een andere dans in gedachten hadden om mee te beginnen, maar dat mocht de pret niet drukken. Wel was het wennen om op de stenen vloer te dansen tussen de palen door van de parasols. ook heeft jane nog verschillende keren een dansje ui tgelest en daar deed het publiek goed aan mee.
Na afloop hebben we nog wat gedronken met iets lekkers erbij en nog even genoten van een optreden van de dixielandband "
Dit was maar een kleine greep van de foto's die zijn gemaakt. Klik hier om het hele album te bekijken:Geen opmerkingen:

Een reactie posten